UTBILDNINGAR

Introduktionsutbildning:

Är en utbildning för handledare och elev vid privat övningskörning. Eleven måste ha fyllt 15år och 9 månader för att få gå utbildningen. Kursen är ca 3,5 timmar lång vid ett tillfälle. Kursen är giltig i 5år.


Datum & tider för kurstillfällen

Så arbetar vi:

Effektiv Trafikskola bedriver trafikskoleverksamhet i enlighet med transportstyrelsens och trafikverkets värdegrund och vision. Vår utbildningsplan är baserad på transportstyrelsens kursplan och anpassad för Uppsalas trafiksituation och filosofi för körutbildning.

Riskutbildning 1

Är en obligatorisk utbildning som handlar om alkohol, droger och riskfyllt beteende. Kursen är ca 3,5 timmar lång vid ett tillfälle. Kursen är giltig i 5år.


Datum & tider för kurstillfällen

För att anmäla dig hos oss måste du ha fyllt 18år eller ha målsmans medgivande. Kursavgiften är per deltagare och betalas via bankgiro eller kort senast 1 vecka innan kursstart. Kommer man sent till kursen så blir man inte godkänd. Anmälan är bindande.

Av och ombokning ska göras minst 3 dagar före kursen för att få full återbetalning. Avbokning kan göras via telefon eller e-mejl. Vid senare avbokning debiteras fullt pris. En giltig identitets handling ska vara med. Vi förbehåller oss rätten att avboka/omboka ett kurstillfälle om det är för få deltagare inbokade. Endast kunder som är bokade på kursen får närvara, barn får inte närvara.

Riskutbildning 2 halkan

Risktvåan bokar man i slutet av sin utbildning i samråd med läraren, det är viktigt att man kan manövrera bilen. Kursen är obligatorisk och giltig i 5år.

På halkbanan får du känna på och lära dig hur bilen och du fungerar i extrema förhållanden.

Du får kunskap om hur du ska tackla riskfyllda situationer.


Datum & tider för kurstillfällen

Kursanmälan

Här kan du anmäla dig till en av våra kurser.

Efter anmälan är gjord så kommer vår receptionist att höra av sig för att bekräfta att du är inbokad på önskad kurs.

Du är inbokad när du fått en tidsbekräftelse.

Boka tid

Namn*

Personnummer (ÅÅMMDD-NNNN)*

Email*

Telefonummer

Postadress

Meddelande*